Martyn van Beek signeert exclusief boekencontract bij The House of Books

Auteur Martyn van Beek en uitgeverij The House of Books hebben een overeenkomst gesloten voor de publicatie van de nieuwe thriller Engel zonder vleugels. Deze nieuwe roman zal naar verwachting in mei 2016 verschijnen.

The House of Books is een internationaal georiënteerde, algemene commerciële uitgeverij die succesvolle fictie en non-fictie uitgeeft. Bekende nationale- en internationale auteurs als Tess Gerritsen, Michael Berg, Inge Ipenburg, Ingrid Oonincx en Clive Cussler geven hun boeken uit via dit label. The House of Books is een imprint van Overamstel uitgevers en is gevestigd in Amsterdam.

Signeren2

Onder toeziend oog van literair agent Remco Volkers zet Martyn zijn handtekening onder het contract met zijn nieuwe uitgever.

Voor Martyn komt met dit contract een lang gekoesterde wens in vervulling. Met deze verbintenis aan een van de grootste uitgevers van Nederland is de kans op een landelijke doorbraak een stuk groter. Uitgever Harold de Croon van The House of Books verwacht dat de titel medio mei 2016 beschikbaar is. De komende maanden zal Martyn met een redacteur hard gaan werken aan de belangrijke puntjes op de i.

Het boek Engel zonder vleugels gaat over een man die op onconventionele wijze de strijd aangaat met Bureau Jeugdzorg, om daarmee zijn uit huis geplaatste zoon terug te krijgen.

Auteur Martyn van Beek, literair agent Remco Volkers en uitgever Harold de Crom proosten op de samenwerking.

Auteur Martyn van Beek, literair agent Remco Volkers en uitgever Harold de Croon van The House of Books proosten op de samenwerking.