Martyn genomineerd voor titel ‘Beste luisterboek 2017′

De Waalwijker Martyn van Beek is met zijn thrillerroman Tweede Kans genomineerd voor de prestigieuze titel: Beste Luisterboek 2017 in de categorie volwassenen. Zijn boek is ingelezen door de bekende actrice Hanna Verboom en verscheen exclusief op Storytel.

Voor de Martyn is dit een enorme eer, zeker gezien de andere titels van schrijvers als Hugo Borst en Herman Koch. Hij zou het enorm waarderen als iedereen hem steunt door op zijn boek Tweede Kans te stemmen.

  • KLIK HIER om te stemmen op het boek van Martyn!

Week van het Luisterboek

Op 22 mei a.s. begint de dertiende editie van de Week van het Luisterboek. De campagne wordt voor het eerst door de populaire boekensite Hebban.nl georganiseerd. Afgelopen woensdag 10 mei a.s. is de publieksverkiezing voor de beste luisterboeken van het jaar van start gegaan. Er kan gestemd worden in twee categorieën: volwassenen en kind & jeugd. De winnaars van de Hebban Awards voor Beste Luisterboeken worden in de Week van het Luisterboek bekend gemaakt. Ter promotie van het luisterboek is vanaf woensdag ook de gratis Hebban Luisterboek-app te downloaden met hierin fragmenten van alle genomineerde titels en een aantal volledig te beluisteren luisterboeken.

De Hebban Award voor Beste Luisterboek is een bekroning voor de voorlezer en is de opvolger van de Luisterboek Award. De shortlist werd samengesteld door de redactie van Hebban. Er kan gestemd worden vanaf tot en met 24 mei 12.00 uur op www.hebban.nl/luisterboeken.

Genomineerd in de categorie ‘volwassenen’ zijn:

  • DE GREPPEL van Herman Koch, voorgelezen door Kees Hulst
  • JOHAN CRUIJFF – MIJN VERHAAL van Johan Cruijff, voorgelezen door Jan Donkers
  • TWEEDE KANS van Martyn van Beek, voorgelezen door Hanna Verboom
  • MA van Hugo Borst, voorgelezen door Hugo Borst
  • 13 UUR van Deon Meyer, voorgelezen door Sander de Heer
  • HET GEHEIM VAN MIJN MAN van Liane Moriarty, voorgelezen door Beatrice van der Poel