Het kantoortje van Remco verwelkomt veelbelovende schrijver Martyn van Beek

Schrijver Martyn van Beek zal vanaf heden samenwerken met literair agent Remco Volkers van Het kantoortje van Remco. Van Beek publiceerde eerder drie spannende boeken, die in kleine kring goed verkocht hebben en links en rechts op mooie kritieken konden rekenen. Zijn nieuwe thriller Een engel zonder vleugels bracht het tot de shortlist van de Tomas Ross Crime-schrijfwedstrijd.

Remco Volkers meldt enthousiast: “Ik kende Martyn zijdelings van zijn eerdere boeken. Hij belde mij met de vraag of ik zijn nieuwste manuscript wilde lezen. Enkele doorwaakte nachten later wist ik zeker dat zijn thriller een goede uitgever verdient. Hij bouwt de spanning geweldig op en zet je keer op keer op het verkeerde been. En hij knoopt de eindjes geraffineerd aan elkaar.”

IMG_2045

Ook Van Beek is blij met de samenwerking: “Ik heb er veel tijd en energie gestoken om beter te worden als schrijver. Voor dit laatste manuscript heb ik net als voorheen mijn werk laten proeflezen door twee leesclubs. Maar ook werd het gelezen door vier klassen 5VWO, als onderdeel van een project. En ik heb samengewerkt met een externe en kundige redactrice.”

Een engel zonder vleugels gaat over een vader die er alles aan doet om zijn door Jeugdzorg uit huis geplaatste zoon terug te krijgen. “Hoewel het allemaal fictie is, heeft berichtgeving in de media over enkele zaken mijn fantasie behoorlijk geprikkeld. Zo is het een spannend wat-als-verhaal geworden”, aldus Van Beek.

Martyn van Beek debuteerde in 2011 met Het verraad van Bali, met een centrale rol voor de bloedige aanslagen in 2002. Daarop volgden De strijders van Ta’ab (2012) en De visser van Hoi An (2013).

Remco Volkers richt zich met Het kantoortje van Remco sinds 2006 op het extern uitvoeren van publiciteitsopdrachten voor diverse uitgeverijen. Sinds enkele jaren is hij ook actief als literair agent.

Voor meer informatie:

Remco Volkers, Het kantoortje van Remco – pr en literair agent

T 020 4208168 | E 06 24603790 | M remco@hetkantoortje.nl

www.hetkantoortje.nl | www.martynvanbeek.nl