De visser van Hoi An

hoi an cover-CB

De visser van Hoi An is de nieuwste thriller van Martyn van Beek. Het verhaal speelt zich af in een vakantieparadijs, ditmaal het door toeristen nog niet ontdekte Hoi An in Vietnam. Door de uitwerking van de karakters kan het boek met recht een psychologische thriller worden genoemd.

De verhaallijn

Na een emotioneel zware tijd wil Nederlander Robert Valentijn maar een ding: verdwijnen. Hij hervindt zichzelf in het rustieke Hoi An. Een mysterieuze moord in dit Vietnamese dorp zorgt voor een abrupt einde aan zijn vredige bestaan, want alleen Robert lijkt een motief te hebben. Als de lokale politiecommissaris hem tot hoofdverdachte maakt, gaat hij de confrontatie direct aan. Er ontstaat een gevaarlijk spel tussen hen, waarbij beiden tot het uiterste gaan om als overwinnaar uit de strijd te komen.

 

Ideaal reisboek

Het verraad van Bali, De strijders van Ta’ab en deze nieuwe thriller, De visser van Hoi An, wordt door veel toeristen als ideaal reisboek gezien. De taxichauffeur uit Het verraad van Bali (die echt bestaat!) maakt zelfs rondritten met toeristen die de plekken uit het boek willen bezoeken. Hoi An is in het boek het decor voor deze thriller, maar wordt tevens neergezet als de ideale nog onbekende reisbestemming.

Inkijkexemplaar

Voor journalisten

Journalisten kunnen hier terecht voor interviewaanvragen, auteursfoto’s en meer informatie.

Bibliografische gegevens

Titel: De visser van Hoi An
ISBN: 9789490085292
NUR-code: 332
Auteur: Martyn van Beek
Omvang: 312 pagina’s
Uitvoering: softcover
Formaat: 135 mm breed x 210 mm hoog
Gewicht: volgt
Verschijndatum: 28 oktober 2013

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *