De strijders van Ta’ab

De verhaallijn

De strijders van Taab-voorzijdeEen mysterieuze sekte in Dubai claimt de ruines van de verboden steden Sodom en Gomorra gevonden te hebben. Hun doel is eerherstel. Om dit te bereiken willen zij af van de moderne wolkenkrabbers, hotels en niet-oorspronkelijke inwoners. De boodschap die ze de wereld insturen is simpel: verlaat Dubai nu het nog kan. Om hun eis kracht bij te zetten sterft er elke dag iemand die hier geen gehoor aan geeft. Langzaam verandert het emiraat in een staat van anarchie.

Layne White en Barbara Walters van het Australische consulaat in Dubai nemen de onmogelijke taak op zich om deze nietsontziende en anonieme groep te ontmaskeren. Daarbij stuiten ze op persoonlijke geheimen uit hun eigen verleden. Als de situatie uit de hand loopt, vervaagt voor Layne de scheidslijn tussen goed en kwaad steeds meer.

Thrillerschrijver Martyn van Beek (1975) debuteerde met Het verraad van Bali. De strijders van Ta’ab is zijn tweede roman.

Boektrailer

Tijdens de Manuscripta (1-2 sep 2012), de jaarlijkse opening van het boekenseizoen, presenteerde de auteur zijn tweede thrillerroman. Daarvoor is deze indrukwekkende boekentrailer gemaakt.

Inkijkexemplaar

Bibliografische gegevens

Titel De strijders van Ta’ab
Auteur Martyn van Beek
ISBN 9789490085209
NUR-code 332
Formaat 145 mm breed x 220 mm hoog
Uitvoering paperback
Aantal pagina’s 332
Verschijndatum 18 april 2012

2 gedachten over “De strijders van Ta’ab

 1. Ik ben op zoek naar de boeken van Martyn van Beek, zijn eerste boek heb ik nu in mijn bezit, daarom zoek ik de daarop volgende boeken. De strijders van Ta’ab en ook de andere boeken zijn nergens meer te koop! Waar kan ik ze bestellen ?

 2. Hoi Tony,

  De boeken zijn inderdaad niet meer in de reguliere boekwinkels te vinden.
  Momenteel zijn we druk bezig om de boeken opnieuw uit te laten geven.
  Hiervoor kun je de website in de gaten houden.

  Groeten,

  Team http://www.martynvanbeek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *