Boeken

De boeken van Martyn

cropped-hoian-banner-2.jpgDe visser van Hoi An

De visser van Hoi An is de nieuwste thriller van Martyn van Beek. Het verhaal speelt zich af in een vakantieparadijs, dit maal het door toeristen nog niet ontdekte Hoi An in Vietnam. Door de uitwerking van de karakters kan het boek met recht een psychologische thriller worden genoemd. Lees meer.

 

de-strijders-van-taabDe strijders van Ta’ab

De strijders van Ta’ab speelt zich af in de wereld van vandaag. De wereldwijze financiële crisis en de hedendaagse politiek in het Midden-Oosten worden op een creatieve manier betrokken in het verhaal.
Lees meer.

 

 

hetverraadvanbaliHet verraad van Bali

Het verraad van Bali neemt je mee op avontuur op het prachtige eiland en voert de lezer langs bekende toeristische bezienswaardigheden. Deze literaire thriller is geschreven met een duidelijke sympathie en liefde voor het eiland, waarbij de afkeer tegen de gewelddadigheden van het laatste decennia duidelijk is. Lees meer.

 

9789490085612Het verraad van Bali – DELUXE

Het verraad van Bali neemt je mee op avontuur op het prachtige eiland en voert de lezer langs bekende toeristische bezienswaardigheden. Deze literaire thriller is geschreven met een duidelijke sympathie en liefde voor het eiland, waarbij de afkeer tegen de gewelddadigheden van het laatste decennia duidelijk is. Lees meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *